Northug jr. følger i Dæhlis fotspor

Navnet på selskapet blir «Rykket Eiendom AS». Langrennskometen vil bli lite direkte involvert i sitt nye selskap. Den oppgaven får pappa John.

Scanpix / Scanpix

Langrennskometen Petter Northug jr. satser på eiendom. - Petter skal først knuse Bjørn Dæhlie på ski, så på eiendom, ler pappa John Northug overfor Trønder-Avisa.Pappa Northug mener det er fornuftig at sønnen investerer noen av sine skimillioner i eiendom. Skiesset har slått seg sammen med sin mangeårige sponsor Terje Haugan.- Selskapet blir formelt etablert i august, og vil bli eid 50 prosent av Petter Northug jr og 50 prosent av mitt selskap, sier Terje Haugan.Navnet på selskapet blir «Rykket Eiendom AS». Langrennskometen vil bli lite direkte involvert i sitt nye selskap. Den oppgaven får pappa John.- Petter må få gå på ski, men det er bra gutten kan gjøre seg noen erfaringer i tillegg til å gå på ski. Det kan han ha nytte av senere, sier John Northug til Trønder-Avisa.Selskapet har to store prosjekter. Det ene er et nytt bankbygg i Mosvik. Det andre er et prosjekt ved skianleggene i Oppdal. Sistnevnte har en ramme på 20-25 millioner kroner. (©NTB)