Norwegian-fly nødlandet i München

Et Norwegian-fly måtte foreta en nødlanding i München onsdag på grunn av teknisk svikt.

Flyet var på vei fra Oslo til Roma med 120 passasjerer om bord da pilotene fikk en indikasjon på hydraulikksvikt, melder NRK.- Dette var egentlig ikke en nødlanding, det var veldig udramatisk. Prosedyrene til pilotene er å fly til nærmeste flyplass når de får en indikasjon på slik systemsvikt. Flyene er utstyrt med to slike systemer, så det hele var ufarlig, sier salgssjef og fungerende informasjonsdirektør i Norwegian Lars Sande til NTB.Sannsynligvis er det en pakning som har sviktet i systemet til Norwegian-flyet.- Feilen ble rettet opp i München av teknikere på stedet, de foretok en trykktest. Flyet er nå i luften på vei videre til Roma, sier Sande til NTB.Norwegian har ikke opplevd tilsvarende hendelser tidligere. Fly har måttet mellomlande på grunn av dårlig vær, men ikke på grunn av teknisk svikt, melder NRK. (©NTB)