Per Nilsson forlater Odd

Odd Grenlands forsvarer Per Nilsson forlater Skien til fordel for tysk 2. Bundesliga.

Det er ambisiøse TSG 1899 Hoffenheim som har kjøpt svensken.24-åringen kom til Odd i 2005 og fikk 58 kamper (7 mål) i den hvite trøyen.- Jeg har hatt en utrolig fin tid i klubben, som har gitt meg minner for livet. I Odd har jeg utviklet meg mye på alle områder, både som menneske og spiller, sier Nilsson til oddgrenland.no.Rosenborg har lenge jaktet på Nilsson. Tidligere i måneden så det ut som om han skulle gå til trønderklubben, men avtalen gikk i vasken.Varden skriver at tyskerne betaler rundt 15 millioner kroner for den dyktige stopperkjempen.Nilsson reiser til Tyskland lørdag. Han har signert fireårskontrakt med Hoffenheim, en klubb med ambisjoner om spill i 1. Bundesliga.(©NTB)