Søkkrik på hest?

Hvor deilig hadde det ikke vært med 38 millioner kroner på kontoen? HegnarOnline kommer med helgens V75-tips, og utfordres denne gang av sjefen på Jarlsberg Travbane. Se begge bongene her.

Ukens V75-omgang foregår på Jarlsberg Travbane. Jarlsberg-banens travoval er naturlig nok mest forbundet med Ulf Thoresens minneløp, som foregår på søndag.På lørdag er det V75. Hovedoppslaget er Jarlsberg Grand Prix hoppeløp. Vi minner om at det fortsatt er ca. 38 millioner til en alenevinner.HegnarOnlines V75-tips lørdag 14. juliV75-1. 6 Norko så slagen ut inn i siste sving i sin siste start, men kom sterkt tilbake og beviste at han går helt til mål.9 Gentle Tilly har slått en så god hest som Vicky Diablo. Regnes bare på den prestasjonen! 12 Bentley Star D. er variabel i prestasjonene, skal regnes om han har dagen! 5 Harry Ram trives med lange løp. Kan slugge seg til seier. 2 Leonardo Thunder skal lifte med for å bruke sin rå spurt på oppløpet. Bør strekes. Med på bongen bør også 13 Viva Yankee, som er ubeseiret i år! Vår siste strek går til 4 Bonito, som har gjort det meste riktig i år!V75-2. 13 Vikan Sjura har virkelig slått til i sine siste starter. Får det tøft fra dobbelt tillegg, men kan runde alt og alle. 8 Timor får en interessant kuskeendring. En vinner på direkten med Mehla? 1 Høiby Rutta står innbydende til på strek. Bør være sikret en optimal reise. 10 Skøien Perla har kun tapt et løp i år. Kan vinne igjen! 5 Ramstad Spika blir farlig om hun klarer å trave feilfritt. En vinner med Høitomt? 4 Taletta feilet på første langside i sin siste start. Virket som en vanskelig hest å kjøre. Dersom Stian Øksnevad klarer å få hesten feilfritt rundt Jarlsberg-ovalen, kan det være duket for en skikkelig skrell!V75-3. 4 Tinita Love gikk et helt enormt løp i sin siste start. Vi setter galoppen på kontoen for urutine og iler til med bankertips.V75-4. 3 Frønes Arne står 20 meter bedre til kontra favoritten 10 Junior Jokeren i forhold til siste start. Begge må selvsagt på bongen i tillegg til: 5 Tangen Scott, 6 Amor Even, 1 Tordivel og 8 Bleke Kongen.V75-5.3 Perle Syl kjøres resolutt for tet. Blir vanskelig å slå fra den posisjonen. 1 Rubin er mer sterk enn speedig. Dersom Cato klarer å komme seg ut ett spor uten å ta med seg hestene utvendig for seg, skal ekvipasjen regnes med stor mulighet. 7 Bjønnum Odin er meget speedig og må regnes tidlig om han får spare speeden. 2 Bingstroll kan sørge for en seier til fargerike Knut Endre "Sheriffen" Lie.V75-6. 4 Mjølner Faks var meget god i sin siste start. Vinner om han gjentar den bedriften. 1 Grindstad Jahn står litt kjelkete til. Dersom dyktige Tor Wollebæk klarer å få fritt leide - er det snakk om en god vinnermulighet. 10 Norborg avslutter fort med et riktig løp. Vi streker også for 5 GamGalant og 9 Brenne Kongen.V75-7. Vi gir oss ikke med 9 Vicky Diablo. Selv om kusken ikke holder samme klasse som hesten, ser vi ingen grunn til å gardere. Står nydelig til i løpet og blir vår annen banker for dagen!Vårt store forslagV75-1: 6, 9, 12, 5, 2, 13, 4V75-2: 13, 8, 1, 10, 5, 4V75-3: 4 Tinita LoveV75-4: 3, 10, 5, 6, 1, 8V75-5: 3, 1, 7, 2V75-6: 4, 1, 10, 5, 9V75-7: 9 Vicky DiabloTotalt 5.040 rekker til innleveringspris 2.520 kroner.Vårt mellomstore forslagV75-1: 6, 9, 12, 5, 2, 13, 4V75-2: 13, 8, 1, 10, 5, 4V75-3: 4 Tinita LoveV75-4: 3, 10, 5, 6, 1, 8V75-5: 3 Perle SylV75-6: 4, 1V75-7: 9 Vicky DiabloTotalt 504 rekker til innleveringspris 252 kroner.Utfordrer HegnarOnlineDen hardtarbeidende daglige leder ved Jarlsberg travbane, Ståle Jan Frøynes, har denne gangen utfordret Hegnar Online og deler velvillig sine tips med våre lesere:Spørsmålet er derfor hvem om Frøynes klarer å slå HegnarOnline.Frøynes sitt V75-forslag Jarlsberg lørdag 14. juliV75-1.1 Only Super er mitt første bud for dagen, og med JGP-ekspert Mehla kan dette holde helt til mål! Garderer kun med "hjemmehåpet" Lars Anvar Kolles 5 Harry Ram og 12Bentley Star D., som er en skikkelig "kanon"!V75-2. Her kan Bergen få sin V75-seier gjennom Her kan Bergen få sin V75-seier gjennom 10 Skøien Perla og Svein Owe Wassberg. Har en veldig god følelse for og Svein Owe Wassberg. Har en veldig god følelse for 4 Taletta, som kan skrelle så det holder!! Feilfritt kan faktisk dette foreløpige 10. valget lede fra start til mål! Vi tar sjansen på disse to i et ellers veldig åpnet løp! , som kan skrelle så det holder!! Feilfritt kan faktisk dette foreløpige 10. valget lede fra start til mål! Vi tar sjansen på disse to i et ellers veldig åpnet løp! V75-3. Dagens sikreste vinner er for meg 4 Tinita Love! Vet det er mange gode hopper imot, men etter oppvisningen for 2 uker siden er jeg ikke i tvil: banker!!V75-4. Min favoritt er 10 Junior Jokern, på tross av 60 meter tillegg, og hvis han ikke galopperer på førsterunden, henter han alle, inkludert to formsterke på strek: 1 Tordivel og 3 Frønes Arne. Begge disse kan vinne hvis favoritten har en litt dårlig dag...V75-5. Et veldig uoversiktlig løp, og med lynrask Jarlsberg-bane kan det gå så fort at noen av de mest betrodde rett og slett galopperer! Vi trør til med heldekk, og håper på en bongrenser! Min egen luring er9 Spang Balder, som er et foreløpig 7-valg!V75-6. 2 Nording er min luring i dette løpet! Som foreløpig 6. valg er dette interessant! Vi garderer med 1, 4, 5, 6 og 10, mens en av favorittene, 7 Arion må stå på venteliste, på grunn av den lange distansen.V75-7. "Heldekk i bånn": Det er ofte her skrellene kommer, og dette løpet bugner av flotte hopper! Her kan alle vinne, rett og slett! Min egen spesielle luring er 5 Miss Erotic, som er ei bånn ærlig hoppe.Frøynes sitt forslag:1. avd: 1, 5, 122. avd: 4, 103. avd: 4 Tinita Love4. avd: 10 Junior Jokern5. avd: Alle6. avd: 1, 2, 4, 5, 6, 107. avd: Alle Denne bongen koster 3.240 kroner.