Spår doblet resultat for Norwegian

Tre analytikere venter at Norwegian leverer et resultat før skatt som dobles til 50 millioner kroner i andre kvartal fra samme periode i fjor.

Ifølge tre analytikere ventes flyselskapet Norwegian Air Shuttle levere et resultat før skatt som dobles til 50 millioner kroner i andre kvartal fra samme periode i fjor, skriver Reuters.For årets andre kvartal ligger ventede inntekter på 1,02 milliarder kroner, noe som er 33 prosent høyere enn samme periode fra fjor. Da lå inntektene på 765 millioner kroner.For året som helhet spås flyselskapet å ha økt sine inntekter til 4,4 milliarder kroner, opp fra 2,9 milliarder kroner i 2006, ifølge Reuters."Norwegian har vært aktive i andre kvartal og har bygget et solid fundament for videre vekst," skriver Fondsfinans i en analyse.