Stor trafikkulykke lammet E18 i Vestfold

Til sammen 15 personer var involvert da fire personbiler kolliderte på E18 i Vestfold lørdag ettermiddag. Ulykken førte til store trafikale problemer.

Scanpix / Scanpix

1 17-tiden lørdag ettermiddag ble E18 i Vestfold åpnet igjen etter kjedekollisjonen, der fire biler var involvert. Ulykken førte til lange køer og store trafikale problemer i flere timer. Ulykken fant sted i 14-tiden lørdag ved Bommestad i Vestfold. Vestfold politidistrikt sperret av den vanligvis svært trafikkerte hovedåren gjennom Vestfold i begge retninger, opplyser operasjonsleder Einar Paulsen til NTB. 1 17-tiden lørdag ettermiddag ble E18 i Vestfold åpnet igjen etter kjedekollisjonen, der fire biler var involvert. Ulykken førte til lange køer og store trafikale problemer i flere timer. Ulykken fant sted i 14-tiden lørdag ved Bommestad i Vestfold. Vestfold politidistrikt sperret av den vanligvis svært trafikkerte hovedåren gjennom Vestfold i begge retninger, opplyser operasjonsleder Einar Paulsen til NTB. - Til sammen ble 15 personer sendt til sykehus med lettere skader. Fem ble kjørt til sykehus i Larvik og ti til Tønsberg, sier Paulsen. Minst tre av de skadde var mindreårige, den yngste bare tre år gammel.- Vi vet ikke hva som var årsaken til ulykken, understreker Paulsen. Det regnet kraftig på ulykkesstedet og veibanen var glatt, men politiet ville ikke spekulere på om kjøreforholdene forårsaket kollisjonen. (©NTB)