Stordalen: - Ingen gjør det bedre enn oss

- Mest fornøyd er jeg med at vi feier SAS Radisson av banen, sier Petter Stordalen.

Scanpix / Scanpix
Kultur

De to siste årene har Stordalens heleide konsern gått gjennom en restrukturering.- Vi nærmer oss en klar tredeling av virksomhetene innenfor konsernet. Et kapitalforvaltningsselskap, et eiendomsselskap og et hotellselskap, sier Stordalen til Finansavisen.De nye selskapene har fått navnet Home Capital, Home Properties og Home Hospitality. Hotell- og restaurantdriften i konsernet utgjorde 95 prosent av driftsinntektene i 2006. Og det er her Stordalen ønsker at fokus skal ligge.- Aldri før har vi hatt flere prosjekter på gang, og aldri før har det blitt bygget flere hotellrom. Det er ingen som gjør det bedre enn oss i hotellbransjen i Skandinavia om dagen. Vi vokser raskest, både i volum og antall nye hoteller, sier Stordalen til avisen.- Fremtidutsiktene ser veldig gode ut. 2005 var et allright år, 2006 var et bra år, men i år kommer vi til å ha en kraftig forbedring.

Nyheter
Næringsliv