Stordalen rocket opp Annen Etage og tjener gode penger

Petter Stordalen og Ole Johnny Eikefjord dro 2,7 millioner på Annen Etage på i 2006, og da åpnet den ikke for kunder før 1. desember. - Det er jo fantastisk morsomt! sier Stordalen.

Eik Savoy AS, der Petter Stordalen og Ole Johnny Eikefjord eier 50/50, har gjort stor suksess etter at de oktober i fjor overtok driften av Annen Etage. Eik Savoy AS, der Petter Stordalen og Ole Johnny Eikefjord eier 50/50, har gjort stor suksess etter at de oktober i fjor overtok driften av Annen Etage. På 75 dager i 2006 dro restauranten 2,7 millioner kroner, med nesten 500.000 kroner i resultat etter skatt. Restauranten åpnet ikke for kunder før 1. desember.- Det er jo fantastisk morsomt! Med tanke på at vi har hatt oppstartkostnader, er dette en formidabel suksess, sier Stordalen til dn.no.- Vi har beholdt det som var bra og rocket stedet opp litt. Dessuten: Her kan du få et gourmetmåltid til en meget hyggelig pris. 500 kroner for helaften med mat, og 500 kroner for vinmeny, legger han til overfor nettavisen.