Syklist funnet livløs i Oslo

En 36 år gammel mann ble funnet livløs på fortauet i Oslo natt til søndag. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt.

36-åringen ble funnet livløs på fortauet i Grenseveien 61 i Oslo av en forbipasserende. Han har trolig falt av sykkelen sin.- Vi vet ikke om han bare har falt av sykkelen ved et uhell eller blitt påkjørt av en bil. Det er ikke grunn til å tro at det ligger noe straffbart bak dette, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.Det var også skader på sykkelen til mannen.Politiet fikk melding om den livløse mannen klokken 4.30 søndag morgen. Mannen ble sendt med ambulanse til Ullevål universitetssykehus.Ullevål sykehus opplyser om at mannen har fått alvorlige skader i hodet, men at tilstanden er stabil. Han er nå til undersøkelse. (©NTB)