Travfolkets sommerfest

"Jarlsbergweekenden" karakterisere som sommerens beste stevne for deg som er glad i trav. Søndag skal superkusk Ulf Thoresen hedres.

Tradisjonen tro avholder Jarlsberg travbane sitt tradisjonelle sommerstevne i juli. Riktignok en uke senere enn vanlig - men med det været som høljet over Tønsberg forrige helg er det vel ingen som angrer på det! Tradisjonen tro avholder Jarlsberg travbane sitt tradisjonelle sommerstevne i juli. Riktignok en uke senere enn vanlig - men med det været som høljet over Tønsberg forrige helg er det vel ingen som angrer på det! I år startet "Jarlsbergweekenden" onsdag med V65 og kulminerer med Ulf Thoresens minneløp på søndag.Lørdag er det V75-kjøring med mulighet for 38 millioner i gevinst om du er alene med 7 riktige. Se for øvrig tips på HegnarOnline fra fredag klokken 11.Hedrer Ulf Thoresen Mye kan sies om Ulf Thoresen. Det er uansett hevet over enhver tvil at han var en av tidenes beste kusker. Kanskje den aller beste! Travlegenden Stig H. Johansson har tidligere sagt "Når Ulf Thoresen var frisk, var det ingen som var i nærheten av ham som kusk". Stort bedre vitnesbyrd er det vanskelig å få.Søndag kjøres løpet til minne om Ulf Thoresen. Det er ventet å bli en duell mellom svenskeide Adrian Chip og norskeide Artistic Ås. Førstnevnte, Adrian Chip, er eiet av blant andre Peter Forsberg, en av verdens beste hockeyspillere!Det er meldt bra vær til helgen - så da sees vi vel på tråkka på Jarlsberg Travbane?For ytterligere informasjon: www.jarlsberg-travbane.no.