Ungdom fra Bærum synes det er kult med tissebot

Litt på siden: Bærumsungdom på ferie i Kragerø stiller seg gjerne opp framfor politiet og tisser. Boten skal nemlig henges på veggen hjemme.

Hittil i år har 15 personer fått bøter etter å ha tisset i Kragerøs gater, skriver Varden. Så langt i sommer har politiet skrevet ut bøter for rundt 40.000 kroner. Hittil i år har 15 personer fått bøter etter å ha tisset i Kragerøs gater, skriver Varden. Så langt i sommer har politiet skrevet ut bøter for rundt 40.000 kroner. - Jeg har ikke noe svar på hvorfor folk i sentrum er spesielt trengende i år, sier politiførstebetjent Jørn G. Larsen i Kragerø.Ifølge politiet synes ungdom fra Bærum det er kult med en tissebot på 4.000 kroner. En episode gjorde at politiet måtte flytte seg, for ikke å få urin på skoene. Politiet sto nemlig og skrev ut bot til en person for urinering på offentlig sted. Da stilte kameraten seg plutselig opp, og lot det stå til. Han opplyste at han skulle henge boten opp på veggen hjemme.Det skal også ha vært episoder der damene har fått bod for å ha benyttet gatene som toalett. (©NTB)