Bill Murray fyllekjørte med golfbil i Stockholm

De svenske politifolkene trodde knapt sine egne øyne da de stanset en golfbil med den amerikanske komikeren Bill Murray bak rattet i sentrum av Stockholm.

Kultur

Murray innrømmet at han fyllekjørte men nektet å avgi blåseprøve og hevdet at han var beskyttet av amerikansk lov.- Jeg har holdt på med dette siden 1968, men har aldri opplevd maken, sier Christer Holmlund ved Stockholm-politiet.Murray deltok i helgen i Scandinavian Masters-turneringen i golf i Sverige, og var på vei tilbake til hotellet etter et nattlig besøk på Café Opera da han ble stanset i morgentimene mandag.Golfbilen hadde han tyvlånt fra hotellet, der den hadde stått parkert utenfor som dekorasjon i forbindelse med turneringen.- Han kjørte rundt i den elektriske golfbilen i sentrum av Stockholm. Politiet fant det noe underlig og stanset ham, forteller Holmlund.Politifolkene kjente straks at det luktet alkohol, men komikeren hisset seg opp og mente at han som amerikansk statsborger ikke behøvde å forholde seg til svensk lov.Etter et besøk på politistasjonen endret han mening og gikk med på å avgi blodprøve. Nå venter trolig en saftig bot for fyllekjøringen. (©NTB)

Nyheter
Kultur