En ny Thor Heyerdahl Cognac ser dagens lys

Thor Heyerdahl Pioneer er ment som en hyllest til Thor Heyerdahls berømte evne til å gå nye veier.

Kultur

Thor Heyerdahl Cognac introduserer i disse dager det nye merket Pioneer. Den verdenskjente oppdageren har dermed gitt navnet sitt til tre ulike flasker. Fra før av har vi Thor Heyerdahl Cognac VS og Thor Heyerdahl Cognac XO. Thor Heyerdahl Cognac introduserer i disse dager det nye merket Pioneer. Den verdenskjente oppdageren har dermed gitt navnet sitt til tre ulike flasker. Fra før av har vi Thor Heyerdahl Cognac VS og Thor Heyerdahl Cognac XO. Thor Heyerdahl VS Cognac ble introdusert på det norske markedet i 2004, altså to år etter at eventyreren døde. Produktene i denne serien skal ha blitt fremstilt i samarbeid med hans familie.- Thor Heyerdahl Pioneer er ment som en hyllest til Thor Heyerdahls berømte evne til å gå nye veier - og en bevaring av både eleganse og eventyrlyst i samme innpakning, sier Christian Helsvig, produktsjef i Robert Prizelius AS.Thor Heyerdahl Pioneer har en rik duft av frukt, karamell og krydder.

Nyheter
Kultur