Flyr høyt på hete tider i olje og offshore

- På de mest populære avgangene har det vært så fullt at vi har vært nødt til å henvise folk til konkurrenten. Det vil vi unngå, sier Tim Smistad, distriktssjef i SAS Norge.

Kultur

Stavanger Lufthavn Sola har den bratteste veksten i utenlandspassasjerer målt mot de andre store byene i landet. Samtidig er også innenlandstrafikken rekordstor på flyplassen i Stavanger, samt i Bergen og Trondheim.- Fra oktober vil vi sette inn mer kapasitet på de største byene. På de mest populære avgangene har det vært så fullt at vi har vært nødt til å henvise folk til konkurrenten. Det vil vi unngå, sier Tim Smistad, distriktssjef i SAS Norge, til DN.De første syv månedene i år registrerte Avinor drøyt 317.000 flere passasjerer på innenlandsflyvninger til og fra Trondheim, Bergen og Stavanger enn i samme periode i fjor.- Disse byene har hatt en voldsom vekst på innland. Men jeg tror det er i ferd med å gå i metning. Brorparten av de resiende er forretningsfolk. Jeg tror forretningsreisende når et metningspunkt i behovet for å reise, sier Sverre Qvale, adm. direktør i Avinor, til avisen.

Nyheter
Næringsliv