Kvinne våknet med fremmed full mann i senga

Litt på siden: En kvinne fra Froland i Aust-Agder våknet tirsdag morgen med en fremmed og full mann i senga.

Kultur

Et eller annet sted har mannen tatt en feil sving, gått inn i feil hus og havnet i feil seng - hos feil dame. Et eller annet sted har mannen tatt en feil sving, gått inn i feil hus og havnet i feil seng - hos feil dame. - Vi ble oppringt i dag tidlig av en fortørnet dame som fortalte at det lå en fremmed mann i senga, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt til NTB.Mannen som var 45 år og fra Østlandet, hadde vært på en fest i et av nabohusene og en gang i løpet av natten har han gått feil.- Vi sendte en patrulje til stedet og de fikk satt mannen på riktig buss til riktig hjem, sier Steinsland.- Mannen slipper straffeforfølgelse, opplyser operasjonslederen. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 08.11, skriver Agderposten. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi