Materazzi avslører hva han sa til Zidane

Alle fotballinteresserte husker springskallen til Zidane, som sendte ham ut av VM-finalen i fotball i fjor. Nå avslører Materazzi selv hva han sa.

Kultur

Til TV-programmet «Sorrisi e Canzoni» kom innrømmelsen:«Den horen jeg foretrekker er din søster», skal Materazzi ha sagt forut for springskallen Zidane svarte med.Programmet sendes mandag, men lørdag kveld hevdet Materazzi at sitatet er hentet fra hans biografi som kommer i månedsskiftet august/september og ikke fra TV-intervjuet.- Jeg vil poengtere at sitatet som «Sorrisi e Canzoni»-bruker ikke er en del av intervjuet jeg har gjort, men stammer fra min biografi som kommer i månedsskiftet august/september, sier Materazzi.- Jeg vil ikke snakke om boken før den blir lansert 30. august. Alle lekkasjer vil bli omfattet som ikke-autorisert, sier Inter-spilleren.Zidane har aldri fortalt eksakt hva han ble fornærmet over, foruten at det omhandlet kvinnelige familiemedlemmer. (©NTB)

Nyheter
Kultur