Mons Ivar Mjelde blir hovedtrener for amatørlag

- Dette er ikke noe å le av, sier Jarle Alvær, markedsdirektør i Chess. På lørdag møter laget gutta i Tufte IL.

Scanpix / Scanpix
Kultur

Mons Ivar Mjelde blir for en meget kort periode hovedtrener for bedriftslaget til Chess. På lørdag møter nemlig mobilselskapet Chess gutta i Tufte IL til årets knokkelkamp i Bergen.I dag klokken 16.30 entrer Mjelde treningsfeltet utenfor Brann stadion for å være trener for Chess. Ifølge Chess' markedsdirektør Jarle Alvær - som egentlig er pensjonert håndballspiller - skal Mjelde terpe avslutninger, taktiske disposisjoner, formasjoner og ikke minst få Chess til å demme opp for Tuftes kontringer.- Dette er ikke noe å le av, vi har ligget i hardtrening og tror at Tufte skal få problemer med å slå oss. Vi vurderte faktisk å hente inn både Raymond Kvisvik og Bengt Sæternes. Disse har vært vår eiendom gjennom mange år og jeg tror begge kunne tenke seg å få et Tufte-trofé i skapet, sier Alvær.Foto: Scanpix.

Nyheter
Næringsliv