Nå blir bagasjen dobbelt så dyr som flybilletten

Det er ikke billetten som koster skjorta når du flyr med lavprisselskapene, men bagasjen.

Kultur

For Ryanair er det ikke billettsalget som er mest inntektsbringende, men det du som passasjer betaler i tillegg, som for eksempel for bagasjen. Nå vil også Sterling følge opp denne trenden med sine nye bagasjeregler.På flyselskapets flygning søndag 28.oktober koster flybilletten 221 kroner. Dersom du stiller på Gardermoen med en 25 kilo tung koffert må du i tillegg punge ut 527 kroner. Har du bestilt bagasjeplass på nettet, slipper du unna med 350 kroner, skriver Dagbladet.Kilder i luftfartsmiljøet forteller avisen at Norwegians bagasjeregler gir selskapet årlige inntekter på mellom 50 og 100 mill. kroner.Så neste gang du skal ut og fly med et lavprisselskap bør du passe godt på hva du putter i kofferten.

Nyheter
Kultur