Norwegian klar for Rygge flyplass

Flyselskapet Norwegian vil fra februar starte med flyginger fra Rygge flyplass. Selskapet vil etablere 13 nye ruter fra flyplassen i Østfold.

Kultur

Tolv av rutene vil gå til utlandet. I tillegg vil det trolig bli opprettet en innenriksrute til Bergen, melder Moss Avis. Samtlige av utenlandsrutene vil gå til destinasjoner Norwegian allerede i dag betjener fra Gardermoen. Om alt går etter planen vil de første Norwegian-flyene ta av fra Moss lufthavn Rygge 18. februar. Tolv av rutene vil gå til utlandet. I tillegg vil det trolig bli opprettet en innenriksrute til Bergen, melder Moss Avis. Samtlige av utenlandsrutene vil gå til destinasjoner Norwegian allerede i dag betjener fra Gardermoen. Om alt går etter planen vil de første Norwegian-flyene ta av fra Moss lufthavn Rygge 18. februar. - Norwegian er en svært god løsning for Rygge. Nå får man et norsk flyselskap samtidig som man får en reell konkurrent til Torp. Dette er veldig gledelig, sier fylkesordfører Arne Øren i en kommentar til Moss Avis.Norwegians toppsjef Bjørn Kjos sa allerede i fjor at selskapet ønsket å etablere seg på Rygge. Sterling har også bekreftet overfor Moss Avis at de er i forhandlinger med RSL, og håper å være i havn med en avtale i løpet av august.Første fly fra Moss Rygge Flyplass går 17. oktober. Flyplassen vil da foreta en offisiell markering og åpning av flyplassen denne dagen, får NTB opplyst av markedssjef Silje N. Thoresen. (©NTB)

Nyheter
Kultur