Rekordsalg av sommerreiser

Neste sommer skal vi ikke regne bort. Star Tour åpnet salget av neste sommers pakketurer sist uke, og sammenlignet med i fjor er etterspørselen doblet.

Kultur

- I løpet av de første fem dagene har vi solgt 3 000 reiser. Det tilsvarer 600 solgte reiser per dag. Dette er dobbelt så mange som da vi lanserte sommeren i fjor, sier en svært fornøyd Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour.Den rekordtidlige salgsstarten av neste års sommerreiser var et resultat av at mange ikke fikk den ferien de hadde tenkt seg i år. Mens regnbygene stod i kø over Sør-Norge måtte mange solhungrige nordmenn gå både skuffet og tomhent hjem fra feriebutikkene.- Etterhvert ble etterspørselen etter sommerprogrammet for 2008 så stor at vi fremskyndet salget med flere uker. Og her har publikum tydeligvis kjent sin besøkelsestid. Mange tør rett og slett ikke risikere at familieferien regner bort neste år også, fortsetter Kristiansen.Star Tour har foreløpig lagt ut reiser til syv av de mest populære sommerreisemålene og de beste bostedene Blue Village og Blue Star. Så langt er de mest poulære reisemålene Kypros, Tyrkia og Mallorca. Senere i høst lanseres sommerens nyheter og resten av sommerprogrammet.

Nyheter
Kultur