SENSURERT: Truseannonse ble for drøy for ombudet

Annonser, med bilder av jenter som snuser på truser, ble nylig sensurert av Forbrukerombudet. Er bildene kvinnediskriminerende og spekulative? Se bildene og avgjør selv.

Kultur

JBS har siden 2006 brukt halvnakne jenter i sin markedsføring, og gått ut med slagordet; "Men don't want to look at naked men". Dette har vært en kampanje som har vist seg å fungere meget godt. Salgstallene bare øker og øker for firmaet som er ledende i Skandinavia på undertøy. JBS har nå måttet sensurere jentene sine og vil fremover høsten ikke ha noe reklamematriell/annonsematriell å bruke.- Bildene er sterkt kvinnediskriminerende, sier Forbrukerombudet i et brev til JBS.Dette er bildene ombudet mener er kvinnediskriminerende:JBS hevder at at bildene skal gi den assosiasjonen at hun akkurat har hatt sex med en mann som har glemt igjen bokseren sin. Hun tar da bokseren og lukter på den. Dette er vel noe som gutter gjør med jentetruser, hvertfall noen gutter, skriver JBS i en pressemelding.Er dette spekulativt og diskriminerende?Si din mening her.

Nyheter
Næringsliv