Siste nys for i år

Pollenallergikere kan puste lettet inn og ut. Årets pollensesong er historie.

Kultur

Fredag 24. august sendte Norges Astma- og Allergiforbund ut årets siste pollenvarsel. De oppsummerer pollenspredningen i 2007 som forholdsvis beskjeden på flere områder, men peker på at sesongstarten var uvanlig tidlig mange steder i landet. Fredag 24. august sendte Norges Astma- og Allergiforbund ut årets siste pollenvarsel. De oppsummerer pollenspredningen i 2007 som forholdsvis beskjeden på flere områder, men peker på at sesongstarten var uvanlig tidlig mange steder i landet. Mens hasselpollensesongen startet nesten en måned før normalen i Bergen, var bjørka to uker tidligere ute enn vanlig i Oslo-området og i Tromsø.Ved den nye stasjonen på Geilo ble det i juni registrert en like intens bjørkepollenspredning som på Østlandet. Spredningen var enda kraftigere enn på Vestlandet. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi