Sjuendeplass for Ullevålseter

Det ble sjuendeplass for Pål Anders Ullevålseter på torsdagens etappe av ørkenrallyet dos Sertoes. Men nordmannen hadde visse tekniske problemer.

Kultur

GPSen sluttet å virke allerede tidlig på dagen, noe som medførte at han fikk problemer med koordinatene resten av spesialetappen. Cyril Despres vant sin femte spesialetappe og var åtte og et halvt minutt foran nordmannen i mål.Sammenlagt ligger Ullevålseter fortsatt på sjetteplass, 2 timer og 16 minutter bak lederen José Rodrigues fra Brasil når åtte av totalt ni etapper er gjennomført.- Kjøring og teknikk fungerte i grunn greit selv om veiene var gjørmete og glatte etter mye regn. Dessverre mistet jeg litt tid på grunn av at batteriene på GPSen ble ødelagt. Det fantes ni radarsoner på spesialetappen, og i disse sonene er det kun lov til å kjøre i 40 km/t. GPSen forteller nøyaktig når man må bremse ned, og når denne ikke virket ble det vanskelig å beregne når sonen begynte, sa Ullevålseter.Fredag avsluttes rallyet med siste etappe fra Aracaju til Salvador. Etappen er totalt 404 km, hvorav spesialetappen på tid er 103 km. (©NTB)

Nyheter
Kultur