Storbyboom hos Star Tour

Vi reiser på storbyferie som aldri før, og Star Tour melder om en salgsøkning på 40 prosent det siste året.

Kultur

De mest populære byene er Roma, Paris og Barcelona, og det er kvinnene som reiser mest.- De siste årene er det blitt så billig å fly at stadig flere unner seg et avbrekk flere gang i året, sier leder for Star Tours storbyavdeling, Vibeke Nilsen. Det er bare noen år siden det var helt vanlig å betale rundt 5-6000 kroner for en langhelg til London eller Paris. I dag finner du stadig oftere turer til halve prisen.- Det er mange aktører i markedet, og vi har som mål å være den billigste. Vi har alltid pakketilbud som er uslåelige, og i perioder tjener vi ikke en eneste krone på storbyreisene våre, fortsetter Nilsen, og legger ikke skjul på at hun tror dette er årsaken til salgsboomen den siste tiden.- Det er Roma som holder stand som den mest populære storbyen, tett fulgt av Paris, Barcelona og Lisboa og Praha. -Vi må heller ikke glemme Berlin. Det er en by som virkelig er i ferd med å markere seg på storbykartet, påpeker Nilsen.

Nyheter
Kultur