Storspilte i målfest

Sevilla-spillerne Fredric Kanouté og Renato ledet an i stor stil da Real Madrid ble slått i den spanske supercupen søndag. Målfesten endte 5-3.

Kultur

Kanouté sto for tre av Sevillas mål, mens Renato fulgte opp med de to andre nettkjenningene. Sevilla vant den første kampen 1-0 på hjemmebane, og seiret dermed 6-3 sammenlagt. Kanouté sto for tre av Sevillas mål, mens Renato fulgte opp med de to andre nettkjenningene. Sevilla vant den første kampen 1-0 på hjemmebane, og seiret dermed 6-3 sammenlagt. Renato ga gjestene ledelsen etter 17 minutter, men sju minutter senere utlignet Royston Drenthe for Real med sitt første mål for klubben. Renato fikset ny ledelse med sitt annet mål for kvelden, og Kanouté la på til 3-1 fra straffemerket etter 37 minutter.Real holdt imidlertid følge. Fabio Cannavaro reduserte like før pause, og Sergio Ramos utlignet tolv minutter før full tid. Sluttminuttene ble dramatiske, og Sevilla kan være lykkelige de har Kanouté på laget. Han gjorde først 4-3 åtte minutter før slutt før han la på til 5-3 på overtid. (©NTB)

Nyheter
Kultur