Svennis tester thai-trio

Manchester City har invitert en thailandsk fotballtrio på prøvespill i to uker. - De er landslagsspillere og derfor gode spillere, sier Sven-Göran Eriksson.

Kultur

City ble i sommer kjøpt opp av Thailands tidligere statsminister Thaksin Shinawatra. Det kan bli flere thailandske impulser på Eastlands framover.På prøvespill kommer forsvarerne Kiatprawut Saiwaew (21) og Suree Sukha (25) samt spissen Teerasil Dangda (19).- Vi skal se på dem de to neste ukene. Det er tre spillere fra Thailand, et land vi har et nært forhold til, sier Svennis.- Dette er en klubb som er flink til å få fram unggutter og det betyr at de vil få en ærlig sjanse til å lykkes her, fortsetter svensken.Manchester City har fått en knallstart med to strake seirer i serien så langt. (©NTB)

Nyheter
Kultur