Toppidrettssjefen har ikke vurdert sin stilling

Toppidrettssjef Jarle Aambø har vært i møte med Inge Andersen, men de to har ikke snakket ut.

Kultur

Torsdag gikk generalsekretær Inge Andersen ut og signaliserte full gjennomgang av Olympiatoppen. Han var bekymret over dårlige resultater og ressursbruk.- Jeg tar gjerne - og ser fram til - enhver faglig debatt, også det med et kritisk innhold. Vi trenger det, og gjerne i det offentlige rom, sier Aambø til VG.Fredag var Aambø og Andersen i møter.- Vi har snakket om utspillet, men vi har ikke snakket ut om det. Vi er ikke helt ferdig, sier Aambø.En rekke særforbund støtter Aambø, men både Bjørge Stensbøl og Gerhard Heiberg har gitt støtte til Andersen i den betente saken.- Har du vært inne på å vurdere din stilling?- Sånt bruker jeg ikke tid på, sier Aambø til VG. (©NTB)

Nyheter
Kultur