Toppsjef gir 100.000 kroner for en scoring

Einar Øgrey Brandsdal er lei av å se Start tabbe seg ut på fotballbanen. Nå lokker han med 100.000 kroner for en scoring, hvor selvmål også er tellende.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Kultur

Starts tidligere hovedsponsor Netthandelen.no lokket med 50.000 kroner til den som klarte å senke Stabæk i forrige serierunde. Det endte uavgjort og Netthandelen dobler derfor måldusøren til 100.000 kroner når Start møter serieleder Brann i Kristiansand søndag. Starts tidligere hovedsponsor Netthandelen.no lokket med 50.000 kroner til den som klarte å senke Stabæk i forrige serierunde. Det endte uavgjort og Netthandelen dobler derfor måldusøren til 100.000 kroner når Start møter serieleder Brann i Kristiansand søndag. - Det holdt tydeligvis ikke med 50 000, men nå er selvmål også tellende, sier daglig leder Einar Øgrey Brandsdal.- Når Brann gjør det dårlig har alle bergensere et bekymret drag over ansiktet. Det samme bekymrete draget har vi sørlendinger. Det er tungt. Man kan gjerne si at Starts innsats på banen gjenspeiles i lokalmiljøet, avslutter Start-entusiasten.Foto: Scanpix.

Nyheter
Næringsliv