Toska tilstår flere ran

David Aleksander Toska tilsto fredag morgen flere ran.

Scanpix / Scanpix
Kultur

David Aleksander Toska tilsto fredag morgen ranet av Postens brevsenter i 2003, og innbrudd og tyveri hos Norsk Medisinaldepot i november 2000. David Aleksander Toska tilsto fredag morgen ranet av Postens brevsenter i 2003, og innbrudd og tyveri hos Norsk Medisinaldepot i november 2000. - Jeg erkjenner straffskyld for dette forholdet, svarte Toska ifølge dagbladet.no etter å ha fått lest opp tiltalen i Oslo tingrett for innbrudd og tyveri av 840.000 narkotiske tabletter i Norsk Medisinaldepot i november 2000.Den andre tiltalen dreier seg om ranet av Postens brevsenter i oktober 2003. Fram til nå har Toska nektet straffskyld. Ifølge tiltalen planla Toska blant andre sammen med Erling Havnå dette ranet.- Erkjenner straffskyld for dette også, sa Toska i retten fredag. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi