Trekker tilbake bonus på 100.000 kroner

Einar Øgrey Brandsdal trekker tilbake selvmålsbonusen til Brann på 100 000 kroner

Kultur

Netthandelen.no har besluttet å trekke tilbake "selvmålsbonusen" til Brann på 100 000 kroner førstkommende søndag. Bonusen går til matchvinneren på Start. Dermed må Martin Andresen & Co se langt etter plaster på såret om de setter ballen i eget mål. Netthandelen.no har besluttet å trekke tilbake "selvmålsbonusen" til Brann på 100 000 kroner førstkommende søndag. Bonusen går til matchvinneren på Start. Dermed må Martin Andresen & Co se langt etter plaster på såret om de setter ballen i eget mål. Flere har fordømt at også et selvmål fra Brann kunne utlede bonus på 100 000 kroner i storkampen mellom Start og Brann på søndag.- Store deler av det offisielle fotball-Norge mangler humoristisk sans, sier Einar Øgrey Brandsdal.

Nyheter
Næringsliv