Widerøe utvider flyparken

- I den siste tiden har etterspørselen vært stor, og både billigbilletter og fullprisbilletter har blitt revet vekk, forteller informasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.

Kultur

Widerøe utvider flyparken på Vestlandet. I forbindelse med åpningen av Eiksundsambandet har Widerøe bestemt seg for å sette inn et nytt fly på Ørsta/Volda flyplass Hovden. Det fører til kapasitetsøkning på hele Vestlandet.- I den siste tiden har etterspørselen vært stor, og både billigbilletter og fullprisbilletter har blitt revet vekk, forteller informasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.Med Eiksundsambandet vil befolkningsgrunnlaget til Hovden flyplass dobles.- Vi ser nå muligheten til å øke med en ny flymaskin for å møte den etterspørselen som vil komme fra markedet og gi de reisende det produktet de etterspør, forteller Kongsteien.For reisende fra Hovden betyr det nye flyet en ny morgenavgang direkte til Oslo. Det blir også en ny rundtur direkte på ettermiddagen og en tur opp på kvelden, alle direkteruter. I tillegg slipper man å bytte fly i Sogndal når man skal til Bergen på morgenen og tilbake på kvelden.

Nyheter
Kultur