Adidas investerer i London-OL

Den tyske utstyrsgiganten Adidas er allerede klar som en av de offisielle sponsorene til OL og paralympics i London i 2012.

Kultur

Investeringen som gjøres i forbindelse med sponsoratet blir den største Adidas noensinne har gjort i Storbritannia på et enkelt idrettsarrangement, hevder det tyske firmaet i en uttalelse. Investeringen som gjøres i forbindelse med sponsoratet blir den største Adidas noensinne har gjort i Storbritannia på et enkelt idrettsarrangement, hevder det tyske firmaet i en uttalelse. Adidas som også er en betydelig samarbeidspartner for Beijing-OL i 2008, kommer til å bli den tredje største bidragsyteren til London-OL. Bare Lloyds/TSB og energiselskapet EDF er større. Når det gjelder OL i London er det fortsatt fem ledige hovedsponsorater, melder OL-arrangørene. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv