Passasjerflyet som fløy for lavbudsjettselskapet One-Two-Go skled av rullebanen under landing på Phuket flyplass søndag og tok fyr, rapporterer Channel 7 TV. Opp til 60 personer kan være omkommet i ulykken, ifølge nyhetsbyrået DPA. Passasjerflyet som fløy for lavbudsjettselskapet One-Two-Go skled av rullebanen under landing på Phuket flyplass søndag og tok fyr, rapporterer Channel 7 TV. Opp til 60 personer kan være omkommet i ulykken, ifølge nyhetsbyrået DPA. - Flyet ba om landingstillatelse, men på grunn av det dårlige været i Phuket, sterk vind og regn, kan det være at piloten ikke så rullebanen skikkelig, sier en talsmann for det sivile luftfartsverket, Chiasak Angkauwan til TV-kanalen TiTV.- Flyet falt ned på rullebanen og knakk i to. Det er forventet at flere har omkommet i ulykken, la han til. Den norske ambassaden i Thailand har ikke mottatt rapporter om at nordmenn har vært involvert i ulykken.- Vi har vært i kontakt med ambassaden, som er i ferd med å undersøke saken med flyselskapet og lokale myndigheter, opplyser pressekontakt i Utenriksdepartementet Bjørn Jahnsen til NTB.Nyhetsbyrået TT melder at to svensker i tjueårene ble lettere skadd i ulykken, men at de etter omstendighetene har det bra.- De har akkurat vært i kontakt med det svenske konsulatet i Phuket, sier informasjonssjef i det svenske utenriksdepartementet Petra Hansson. (©NTB)