Norske misser kjemper om ny tittel

De kjemper ikke om å være Norges mest sexy, men om å være Norges mest sporty. 1.000 jenter har sendt inn bilder av seg selv, og de 9 kandidatene stiller svært lettkledd.

Kultur

Frøken Norge deltagere har i sommer sendt inn private bilder av seg selv til nettsiden froken.no. I samarbeid med Se og Hør skal da den mest sporty stemmes frem, og hun vil da automatisk være kvalifisert til første runde i Frøken Norge 2008.Mer enn 1.000 jenter har sendt inn bilder av seg selv og missegeneralen Geir Hamnes sier til bladet at han er sikker på at de får flere påmeldte i år enn det de hadde i 2007.I var det 2.000 som meldte seg på til Frøken Norge, så det er med andre ord fremdeles et stykke frem til den rekorden.Faksimile: froken.noBare ugifte norske statsborgere født mellom 1/2 1982 og 1/2 1991 kan være med.

Nyheter
Personlig økonomi