Ulykken skjedde klokken 1.48 natt til onsdag under landing på flyplassen i Litauens hovedstad Vilnius. Det var 48 passasjerer og fire besetningsmedlemmer om bord. Samtlige ble evakuert fra flyet etter landingen, skriver SAS i en pressemelding. Ulykken skjedde klokken 1.48 natt til onsdag under landing på flyplassen i Litauens hovedstad Vilnius. Det var 48 passasjerer og fire besetningsmedlemmer om bord. Samtlige ble evakuert fra flyet etter landingen, skriver SAS i en pressemelding. Flyet var av samme type som det som krasjlandet i Aalborg i Danmark søndag. Mandag måtte to SAS-fly av denne typen gjøre vendereis på vei fra København til Praha. SAS opplyser at de nå har besluttet å sette alle Dash 8-Q-400-fly på bakken.Det var det ene landingshjulet som sviktet ved landingen i Vilnius, på samme måte som ved krasjlandingen i Aalborg, forteller Bertil Ternert, informasjonssjef i SAS-konsernet.- Ulykken lignet på den i Aalborg, men jeg har ikke informasjon om det eksakte hendelsesforløpet, sier Ternert. En svensk passasjer som var om bord forteller også at flyet hadde problemer med det ene landingshjulet.