Helikopteret McRae eide styrtet og eksploderte like etter at det tok av lørdag ettermiddag. Fartøyet var et franskbygd Squirrel. Sønnen Johnny var med faren som passasjer på den fatale flyturen. En av McRaes barndomskamerat og hans barn var også med på turen. Helikopteret McRae eide styrtet og eksploderte like etter at det tok av lørdag ettermiddag. Fartøyet var et franskbygd Squirrel. Sønnen Johnny var med faren som passasjer på den fatale flyturen. En av McRaes barndomskamerat og hans barn var også med på turen. - Vi kan bekrefte at det var fire personer om bord i helikopteret som krasjet i et skogsområde i Lanark kl. 16.10 (lokal tid), sa en talsmann for politiet i Strathclyde til nyhetsbyrået AFP søndag.- De omkomne ble funnet i helikopteret som eies av Mr. Colin McRae. Det er trolig han som var om bord, men inntil det har vært en formel identifisering av de omkomne kan vi ikke bekrefte hvem som var om bord. Politiet gransker fortsatt ulykkesstedet, og lufthavarikommisjonen vil foreta en full etterforskning om årsaken til ulykken, sa talsmannen.Colin McRaes hjemmeside www.colinmcrae.com, ble søndag morgen endret til en helsvart skjerm. Tidligere lå det informasjon om rallyføreren meritter på siden. (NTB)