Selskapet ber Jernbaneverket bedre vedlikeholdet av banen, som er i en elendig forfatning, men opplever at Jernbaneverket bruker den gode punktligheten mot dem, melder NRK. Selskapet ber Jernbaneverket bedre vedlikeholdet av banen, som er i en elendig forfatning, men opplever at Jernbaneverket bruker den gode punktligheten mot dem, melder NRK. - På Gjøvikbanen har vi faktisk i dag en veldig god punktlighet, så vi ser heller behov for å gjøre mer på andre strekninger, sier informasjonssjef Ellen Svendsvoll i Jernbaneverkets region øst.Direktør Margareth Nordby-Kringli i NSB Anbud sier mange av trestolpene som holder kjøreledningene oppe er råtne og står på skjeve.- Det er bare et tidsspørsmål før det dårlige vedlikeholdet gjør at vi ikke klarer å holde så god punktlighet som i dag, og det er i hvert fall vanskelig å få den enda bedre, sier hun. (©NTB)