Ving med tre direkteruter fra Rygge

Arbeidet med å skaffe trafikk til Moss lufthavn Rygge bærer frukter, og fra mai og juni neste år lanseres tre nye charterruter til Syden.

Kultur

Turoperatøren Ving starter 17. oktober charterflygninger fra regionflyplassen i Østfold til Gran Canaria, og det er også Ving som står bak de tre sommerrutene til henholdsvis Mallorca, Chania på Kreta og Antalya i Tyrkia. Turoperatøren Ving starter 17. oktober charterflygninger fra regionflyplassen i Østfold til Gran Canaria, og det er også Ving som står bak de tre sommerrutene til henholdsvis Mallorca, Chania på Kreta og Antalya i Tyrkia. - Dette er de tre mest etterspurte feriestedene i det norske chartermarkedet på sommeren, sier administrerende direktør Gunnar Grosvold i Ving.Grosvold sier at salget av feriereiser for sommeren 2008 så langt viser at folk er lei den norske versjonen av begrepet sommer. Ving har siden salgsstart for sommeren 2008 solgt 15.000 feriereiser. Trenden er at fire av fem tar lang ferie og bestiller to og tre ukers reiser, sier Grosvold. (©NTB)

Nyheter
Kultur