Etter at Viking slo Stabæk 2-1 i går, kunne Brann endelig slippe jubelen løs, som seriemester 2007. Det var også godt nytt for spilleselskapene.- Vi mister ikke akkurat nattesøvnen av at Brann vant Tippeligaen, det er bra butikk for oss, sier media manager i Betsafe.com Mikael Mellqvist til HegnarOnline.Han kan opplyse at de før sesongen fikk inn flest spill på Lillestrøm som seriemester.- Hadde det gått inn, hadde vi tapt penger, sier Mellqvist, som også kan opplyse at det blir bra butikk hvis Thorstein Helstad blir toppscorer. Her fikk Betsafe.com inn flest spill på Peter Ijeh og Olivier Occean.Nå skal det sies at Ijeh etter to mål i går bare ligger to mål bak Helstad, så dette kan endre seg.Hos Expekt.com var det heller ikke så mange som lot friste av seriemesterskap til Brann, til 6,25 i odds.- Bare 28 personer hadde satt betydelige beløp på at gullet skulle gå til Bergen. Etter Viking-seieren ble det klart at utbetalingene fra oss blir på nærmere en halv million kroner, sier pressekontakt i Expekt, Henrik Mandal, i en pressemelding.