Bøssebærer Solskjær gledet barna

Givergleden var stor, men ble nok ikke mindre hos dem som fikk besøk av Ole Gunnar Solskjær søndag kveld.

Solskjær som la opp som profesjonell fotballspiller tidligere i høst, har helt siden 2001 vært ambassadør for UNICEF. Søndag gikk han rundt til innbyggere på Stovner i hovedstaden og samlet inn penger til årets TV-aksjon Sammen for barn.Da ti år gamle Petter Nygård lukket opp døra ble smilet bredt da han så hvem som sto på trappa og ba om penger for hiv- og aidssyke barn. Iført Manchester United-trøye puttet guttungen gladelig penger oppi den tidligere fotballstjernens raskt velfylte bøsse.Ole Gunnar Solskjær deltok i TV-aksjonen også gjennom en auksjon, der de ti budvinnerne ville stikke av med en fireretters gallamiddag med Solskjær og Manchester United-manager Alex Ferguson. Middagen finner sted på Uniteds hjemmebane Old Trafford.En annen auksjon gir plass i Solskjærs VIP-boks under Manchester Uniteds mesterligakamp mot Dinamo Kiev 7. november.(©NTB)