Solskjær som la opp som profesjonell fotballspiller tidligere i høst, har helt siden 2001 vært ambassadør for UNICEF. Søndag gikk han rundt til innbyggere på Stovner i hovedstaden og samlet inn penger til årets TV-aksjon Sammen for barn.Da ti år gamle Petter Nygård lukket opp døra ble smilet bredt da han så hvem som sto på trappa og ba om penger for hiv- og aidssyke barn. Iført Manchester United-trøye puttet guttungen gladelig penger oppi den tidligere fotballstjernens raskt velfylte bøsse.Ole Gunnar Solskjær deltok i TV-aksjonen også gjennom en auksjon, der de ti budvinnerne ville stikke av med en fireretters gallamiddag med Solskjær og Manchester United-manager Alex Ferguson. Middagen finner sted på Uniteds hjemmebane Old Trafford.En annen auksjon gir plass i Solskjærs VIP-boks under Manchester Uniteds mesterligakamp mot Dinamo Kiev 7. november.(©NTB)