Det lover i hvert fall reklamen. Intermec har utviklet en ny håndterminal med det klingende navnet CK32IS som skal være i stand til å takle det meste av røffe omgivelser, alt fra flammende gass og væsker til damp og støv. Modellen er utstyrt for bruk i ekstreme miljøer og oppfyller flere forskjellige klassifiseringer for sikkerhet. Produktet er beregnet for bruk i miljøer hvor kravene til beskyttelse og sikkerhet er ekstra høye, for eksempel virksomheter som produserer eller håndterer medisiner og kjemikalier. Håndterminalen er den eneste innen denne kategorien som er sertifisert både i henhold til ATEX og IEC og om kort tid også i henhold til miljøklassifiseringen UL. Dette betyr at den klarer høyeste nivå for støv, gass og fibrer. Intermecs nye modell har i tillegg dobbelt feilbeskyttede kretser, for sikker drift.CK32IS vil finnes på markedet med både ATEX og IEC sertifisering. Om kort tid kommer også enheter som har UL sertifisering. Terminalen er basert på Windows Mobile 5, en Intel XScale PXA270 prosessor, 128Mb DRAM og 64Mb flashminne.