Ikke helt etter Stortingets kleskode hadde SVs representant i finanskomiteen den røde trøya under dressjakken da han entret talerstolen for å snakke om nordisk samarbeid i Stortinget dagen etter at Brann tok seriegull i fotball.De øvrige representantene syntes nok bergenserens innlegg tok en noe spesiell retning: Først gratulerte han Brann med seriegullet som de har ventet på i 44 år, deretter oppmuntret han alle representanter som drar på møter i Nordisk Råd til å arbeide for å opprette en nordisk fotballiga:- En nordisk fotballiga vil bringe tilbake det nordiske idrettssamarbeidet. Tenk om Brann neste gang de tar seriegull også kan få prøve seg på å bli best i Norden, ivret han.Stortingspresident Eirin Fallet (Ap) unnlot å refse Holmås for klesstuntet, men kommenterte noe usikkert om arenaen var den rette.- Det er mulig denne debatten heller bør tas i Norges Fotballforbund, sa Fallet. (©NTB)