Under tittelen Samspinn for barn samlet Johann Olav Koss bedrifter og privatpersoner til sykkeltime på SATS Sagene. Timen var den første av flere til inntekt for årets TV-aksjon og innbragte alene 100.000. SATS Norge ga ett tusen kroner per minutt. Under tittelen Samspinn for barn samlet Johann Olav Koss bedrifter og privatpersoner til sykkeltime på SATS Sagene. Timen var den første av flere til inntekt for årets TV-aksjon og innbragte alene 100.000. SATS Norge ga ett tusen kroner per minutt. Drøyt 40 personer deltok da Johann Olav Koss tråkket til på SATS Sagene i Oslo for TV-aksjonen 2007. Timen Samspinn for barn var på 55 minutter og bød på harde fysiske utfordringer.- Det er fantastisk flott å kunne bruke fysisk aktivitet til å samle inn penger til et så godt formål, sier administrerende direktør i Norge, Dag Lee.- For pengene vi har samlet inn på denne timen alene kan vi redde 10.000 barn fra å bli HIV-smittet av sin mor. Tenk på det! sier Koss.