Norges Fotballforbunds (NFF) doms- og sanksjonsutvalg finner det dokumentert at noen av LSKs supportere kastet gjenstander, som drikkebegre, snusboks og lighter, under kampen.Klubben får skjerpet straff ettersom det var flere gjenstander som ble kastet samt at Jan Gunnar Solli ble truffet i ansiktet av en av gjenstandene. LSK har også én gang tidligere i inneværende sesong blitt innrapportert og tilskrevet av NFF på grunnlag av en lignende episode.1.-divisjonsklubbene Mandalskameratene og Raufoss er ilagt bøter på 5000 kroner hver.Mandalskameratene mottok boten etter at klubbens supportere tok i bruk ulovlig pyroteknikk i forbindelse med seriekampen mot Løv-Ham 16. september.Raufoss på sin side må betale for at supporterne spyttet mot og på motstanderlagets spillere i oppgjøret mot nettopp Mandalskameratene 9. september i år. (©NTB)