RBK har mottatt et brev som inviterer klubben inn i det aller gjeveste europeiske fotballselskap, nemlig det såkalte G14-samarbeidet.- Jeg kan bekrefte at vi er blitt invitert, vi mottok brevet nå nylig, sier Rosenborg-direktør Nils Skutle til dagbladet.no.Foreløpig har han ikke stort mer å fortelle, fordi han verken har rukket å lese hele brevet eller ta stilling til invitasjonen.- Vi var på et møte i fjor, der blant andre vi og FC København fikk anledning til å komme med våre synspunkter, forteller Skutle.Han vet foreløpig ikke når klubben må svare på invitasjonen, men han er invitert til et nytt møte i den belgiske hovedstaden Brussel fra 13. til 14. november.G14 ble dannet i år 2000, og interesseorganisasjonen besto da av 14 av de største og rikeste fotballklubbene i Europa.I 2002 ble den utvidet til å omfatte 18 klubber, og nå vil foreningen utvide ytterligere - til 40 klubber. Det er i den sammenheng at RBK er blitt invitert.Klubbene som nå inviteres, er plukket ut på grunnlag av internasjonale og nasjonale resultater samt antall landslagsspillere. (©NTB)