Stang dropper flere nakenstunt

Oslos nye ordfører Fabian Stang (H) sier det blir slutt på nakenbading og andre sprell når han nå skal legge ordførerkjedet om halsen.

Oslos nye ordfører sier at han nå vil legge om livsstilen. Oslos nye ordfører sier at han nå vil legge om livsstilen. - Nå er det alvor og respekt for oppgaven. Men det er likevel plass for et lunt og varmt smil når det passer, sier Stang til VG.Det innebærer slutt på nakenbading i full offentlighet med pressefotografer på slep, bekrefter Stang. Det var i fjor han lagde rabalder under 50-årsfesten til Stein Erik Hagen, da han badet naken foran alle pressefotografene og stjal showet.Jubilanten selv skal ha vært svært lite glad for opptrinnet. Stang sier han ønsker å bli ordføreren som gjør den politiske debatten snillere. Dessuten står han ved sitt løfte i valgkampen om at personer som opplever å bli diskriminert i yrkeslivet fordi de har et utenlandsk navn, kan få ringe ordføreren og si ifra.- Vi kan ikke ha det slik her i byen vår at folk som heter Ali eller Hassan skal komme bakerst i køen, bare fordi de har utenlandsk klingende navn. Ali må sidestilles med Hans eller Nils. Dette er noe jeg brenner for, og derfor sier jeg - som enkeltmenneske og som ordfører i Oslo - at de som opplever slik diskriminering, kan ringe meg, sier Stang til Dagbladet. (©NTB)