Turistene bodde på et feriekompleks i Calpe nord for Alicante, men måtte evakueres på grunn av flomfare etter at uværet slo inn over kyststripen Costa Blanca sørøst i Spania torsdag, opplyser myndighetene. Turistene bodde på et feriekompleks i Calpe nord for Alicante, men måtte evakueres på grunn av flomfare etter at uværet slo inn over kyststripen Costa Blanca sørøst i Spania torsdag, opplyser myndighetene. Mange av hovedveiene i Alicante-provinsen er stengt på grunn av oversvømmelse, og lenger sør langs kysten er en tropisk storm i ferd med å bygge seg opp, ifølge det tyske værsenteret Meteomedia i Hamburg.Onsdag omkom en dansk turist da hun ble feid av gårde av oversvømmelser på Mallorca. Kvinnen satt i en bil sammen med mannen sin og en baby da de ble tatt av flomvannet. Ifølge politiet omkom kvinnen da hun gikk ut av bilen og forsøkte å løpe unna vannmassene. Mannen og babyen ble værende i bilen, og kom ikke fysisk til skade. (©NTB)