Dagens gadget: Hold styr på presentasjonen

Sitecom står bak duppeditten som skal gjøre tilværelsen enklere når du skal holde presentasjoner, bla på internett eller kjøre multimedieprogrammer.

Kultur

Sitecom Cordless Presenter er duppeditten som ifølge produsenten tilbyr maksimal kontroll og frihet ved presentasjon rett på skjermen ved å aktivere en trådløs fjernkontroll på stasjonær eller bærbar PC inntil 15 meter fra datamaskinen. I tillegg til å ta seg av presentasjoner, kan Cordless Presenter også brukes til å bla i internett og kjøre multimedieprogrammer. Ved hjelp av et enkelt tastetrykk kan f.eks. Power Point-presentasjoner spoles forover eller bakover. I tillegg kan du ved å trykke på "Screen to black"-tasten under en presentasjon og på denne måten flytte publikums oppmerksomhet fra skjermen tilbake på deg selv. Du kan også når som helst utheve ting på skjermen på en enkel og brukervennlig måte ved å bruke den innebygde laserpekeren. Denne modellen er designet i sort med flotte blå detaljer og passer både høyre- og venstrehendte brukere.Apparatet drives av AAA-batterier og slår seg automatisk av når mottakeren lagres. Prisen oppgis til 250 kroner. Mer informasjon her .

Nyheter
Teknologi