Kan få 7,2 millioner i bonus

Real Madrid-spillerne får 7,2 millioner kroner hver i bonus dersom de vinner «The Treble» denne sesongen.

Kultur

Den spanske gigantklubben har aldri greid mesterstykket å vinne så vel den hjemlige ligaen, cupen som mesterligaen i samme sesong. Nå har klubbledelsen øket den opprinnelige bonuspotten med 300.000 euro (2,4 mill. kroner) per spiller.Det betyr 900.000 euro (7,2 mill. kroner) i potten per spiller, ifølge avisen Marca.Med 22 spillere i troppen vil det si at «The Treble» vil koste Real Madrid 158,4 millioner kroner bare i spillerbonuser. Likevel blir ikke klubbkassen bunnskrapt av det. Seier i mesterligaen alene vil gi inntekter på opp mot 320 millioner kroner.Siste europeiske klubb som greide «The Treble» var Manchester United i 1999. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv