Tjener fett på kjendisturnering

Nybergsunds årlige romjulskamp mot kjendisene i en ombygd fabrikkhall er blitt millionbutikk.

Kultur

Med formel 1-stjernen Michael Schumacher og norske fotballkjendiser på laget har 1.-divisjonsklubben tjent minst 1 million kroner, skriver Aftenposten.- Kjendiskampen i romjulen er blitt større enn vi drømte om, sier leder Svein Skarpmo i Nybergsund.Fredag var det sjuende året på rad at et kjendislag, denne gangen uten Schumacher, stables på beina og møtte A-laget til 1.-divisjonslaget Nybergsund. Ideen ble skapt da verdens mest kjente idrettsutøver, Michael Schumacher, nærmest kom himmelsendt.«Schumi» ville feriere i fred og ro og kjøpte seg et hyttepalass i Trysilfjellet for 14 år siden. Den fotballgale formel 1-kongen oppsøkte klubben for å ha noen å trene med.Hver dag gjennom hele desembermåned sparket han ball sammen med halvt måpende lagkamerater.- Det var da vi bestemte oss for å lage denne kjendiskampen. Vi må bare takke og bukke for at vi fikk en slik idrettskjendis på laget, sier Skarpmo.Sammen med sponsorer som hadde kjøpt seg plass på den årlige banketten, spiste Schumacher middag og deltok ut i de sene nattetimer. Tyskeren viste også økonomisk romslighet overfor fotballklubben.- Hvor mange penger har dere tjent på kampen?- Vi har passert 1 million kroner, men vi har også en del utgifter. Banketten holder et meget høyt nivå, sier Skarpmo med et smil.Sponsorpakker selges, og i tillegg arrangerer klubben en fotballskole for de minste før selve kjendiskampen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv